Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 26 octombrie 2008

Boicot impotriva petrolistilor

Niciun comentariu :
In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari in urma cu cateva luni a scazut la 70 $. Totusi, preturile la benzina si motorina au scazut cu doar 1000-2000 de lei vechi.
Petrolistii nu vor sa mai scada preturile practicate, avand astfel un profit urias iar guvernul nu intervine pentru ca astfel colecteaza mai multe taxe. Pretul benzinelor influenteaza inflatia si toate celelalte preturi, iar scaderea lor la valoarea reala ar ridica puterea noastra de cumparare. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam.

IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOATA LUMEA CARE DORESTE SA PARTICIPE LA PROTEST SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA LE ARATAM FORTA NOASTRA!
Daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu