Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 30 octombrie 2008

Boicotati bancile implicate in atacul speculativ esuat asupra leului!

Niciun comentariu :
In timp ce o parte din presa straina si cateva agentii de rating financiar canta prohodul economiei romanesti, unele banci din Romania au actionat direct in cadrul unui asa numit atac asupra leului. La anuntarea atacului respins de catre BNR, Mugur Isarescu a refuzat sa spuna care sunt aceste banci. Iata insa ca ele au fost dezvaluite de consiliul concurentei care va demara o investigatie oficiala pe piata bancara, sesizat de BNR asupra comportamentului de piata al unor banci care au provocat cresterea excesiva a dobanzilor.

Acestea sunt: ING Bank Romania, Royal Bank of Scotland denumita pana de curand ABN AMRO (prescurtare de la Amschel Mayer ROthschild), Bancpost si UniCredit Tiriac Bank.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu