Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 20 octombrie 2008

Americanii se pregatesc de recesiune dar si pentru tot ce poate fi mai rau

Niciun comentariu :
Dupa ani de zile de cultura a creditelor ipotecare, americanii aruncati in plina criza financiara au ajuns sa se intereseze de simplitatea vietii, intr-o tara fondata pe munca fizica si simtul banilor, afirma Barbara Dafoe Whitehead, autoarea unui raport "pentru noi economisiri", publicat de Institutul pentru valorile americane. "In urma cu doi sau trei ani", afirma ea, ''daca ai fi pronuntat cuvantul economisire, toata lumea ti-ar fi ras in fata si ar fi spus: asta suna a secolul XIX.

"Fac lucrurile practice pe care oamenii le-au facut mereu", a explicat Sandra, mama divortata, in varsta de 64 de ani. "Cumpar cand sunt reduceri, folosesc bonuri de reduceri. Imi cultiv propriile legume, spal rufele dupa ora 20.00, cand electricitatea este mai ieftina, folosind apa rece. Fac focul in semineu pentru a incalzi casa", povestestea femeia, care isi creste singura fata de 15 ani. "Nu conduc decat daca n-am incotro" si "fac comert cu magazinele de haine".
Intr-o cafenea din Washington, un barbat spune: "Pantalonii mei sunt vechi, camasile sunt rupte, iar sosetele mele au gauri, dar nu e momentul sa fac cheltuieli". O alta persoana plateste pentru cafeaua acestuia. Denise, o femeie in varsta de 51 de ani, care munceste in domeniul restaurarilor, a renuntat la vacantele anuale. "Am vrut sa plec intr-o croaziera, insa pentru asta trebuie sa faci economii si in acest moment nu se poate", explica ea, mama a patru copii. Ea nu mai stie nici daca va putea face biscuiti impreuna cu cei sapte nepoti, de Craciun. "Preturile ingredientelor au crescut atat de mult", spune Denise.

Pe langa aceasta revenire la viata simpla unii americani se pregatesc pentru tot ce poate fi mai rau si isi fac stocuri de produse in propriile case. Au aparut tot mai multe magazine online care ofera o multitudine de produse necesare in caz de razboi sau calamitate precum pachete de alimente ce asigura hrana unui adult pe timp cateva luni sau chiar pe un an de zile, purificatoare de apa, aragaze portabile, hrana concentrata si energizante, saci de grau si mori de macinat electrice sau manuale, seminte de legume pentru gradinarit, masti de protectie si ghiduri de supravietuire in caz de urgenta.

Unele bloguri au publicat deja liste cu primele 100 de articole care dispar de pe rafturi in cazuri de stare de urgenta printre care enumeram: generatoare electrice, filtre sau purificatoare de apa, toalete portabile, lemnele de foc, uleiul de lampa, armele, munitia, spray-urile de autoaparare, cutite, deschizatoare de conserve, mierea, zaharul, orezul, fasolea, graul, uleiul de gatit, etc. De asemenea supravietuitori ai razboaielor precum cel din Sarajevo indica diverse strategii de supravietuire iar manualul FM 21-76 de supravietuire al armatei SUA a inceput sa circule printre internauti.

Ce va urma? Vom vedea. In orice caz visul american are toate sansele sa devina un cosmar care sa arunce si restul lumii in haos. Masoneria mondiala asta isi doreste.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu