Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 august 2008

Stiri: Vitamina C previne cancerul

Niciun comentariu :
Vitamina C reduce cu 50% raspandirea tumorilor canceroase, arata un studiu american publicat luni si citat de presa internationala. Experimentul a fost facut deocamdata doar pe soareci care au fost injectati cu vitamina C, observandu-se ca este foarte eficienta in combaterea cancerului de pancreas, creier si ovare, scrie AFP. Cercetatorii ne recomanda sa luam zilnic cel putin 200 mg. de vitamina C, adica atat cat contin doua portocale sau o portie de brocoli.

Iata o veste buna pentru noi dar proasta pentru hrapareata industrie farmaceutica, care ar fi in stare sa spuna ca Vitamina C in stare naturala nu e buna si ca trebuie sa o cumparam numai din farmacii...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu