Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 august 2008

Stiri: In Italia masoneria instituie dictatura pe strazi

Niciun comentariu :
Dupa ce scandalul amprentarii s-a mai stins, in Italia un primar interzice grupurile formate din mai mult de trei persoane (la fel ca securitatea lui Ceausescu in ultimii ani ai regimului comunist din Romania!!). Oricine este surprins intr-un grup mai mare de doua persoane este pasibil de amenda de 500 de euro, a decis Massimo Giordano, primarul oraselului piemontez Novara, membru al partidului Liga Nordului.

Consilierii din opozitie au declarat insa ca este o reminiscenta a "edictului lui Benito Mussolini din 1920, care interzicea grupurile de cinci sau mai multe persoane". Desi oraselul are o populatie de 100.000 de locuitori si nu este perceput drept unul violent, primarul a adoptat masurile dupa ce persoane in varsta s-au plans de zgomot.

Masurile de interzicere a grupurilor au fost luate in conditiile in care mii de soldati urmeaza sa fie desfasurati pe strazile marilor orase italiene, potrivit controversatei decizii a premierului Silvio Berlusconi, menite sa combata infractionalitatea. Trei mii de militari incep luni patrularea in mai multe orase italiene, cu scopul declarat de a asigura pastrarea ordinii publice, scrie cotidianul Corriere della Sera, citat de Agerpres. Soldatii au beneficiat de un antrenament specific, se vor deplasa pe jos, vor avea o arma scurta, vor putea desfasura functii de siguranta publica, dar nu de politie judiciara: cu alte cuvinte, vor putea aresta persoane prinse in flagrant delict.

Apartenenta lui Sivio Berlusconi la loja francmasonica Propaganda due este binecunoscuta si dovedita prin documente prezentate in cadrul unui proces in care actualul prim ministru italian a fost gasit vinovat de marturie falsa, pedeapsa care a fost insa amnistiata.(exemplu: o chitanta care reprezinta contravaloarea taxelor anuale si de initiere)
Mai multe detalii pe: http://en.wikipedia.org/wiki/Berlusconi

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu