Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 august 2008

Stiri: Casa Alba a comandat CIA falsificarea unui document pentru a putea ataca Irakul

Niciun comentariu :
Casa Alba este acuzata ca ar fi comandat CIA falsificarea unui document scris de seful serviciilor secrete irakiene si adresat lui Saddam Hussein pentru a crea o falsa legatura intre Al-Qaeda si Irak si pentru a justifica, in acest fel, invazia americana, relateaza politico.com. Portalul face referire la cartea lui Ron Suskind, "The Way of the World", care va fi publicata marti, si in care autorul sustine ca administratia Bush detinea informatii de la o sursa de varf din serviciile secrete irakiene potrivit carora "nu existau arme de distrugere in masa, iar informatia a fost primita la timp pentru a opri invazia".

Ron Suskind sustine ca administratia americana era in contact cu directorul spionajului irakian, Tahir Jalil Habbush al-Tikriti. "Casa Alba a nascocit o scrisoare falsa adresata de Habbush lui Saddam, antedatata 1 iulie 2001, in care se afirma ca Mohammad Atta, creierul atentatelor din 11 septembrie, s-a antrenat pentru aceasta misiune in Irak, iar aceasta dovedeste legatura operationala dintre Saddam Hussein si Al-Qaeda. Administratia facea presiuni asupra CIA sa dovedeasca aceasta legatura pentru a putea justifica invadarea Irakului. Dar nu a existat nici o legatura" afirma cartea "The Way of the World". Despre existenta scrisorii au existat relatari si in trecut, noteaza politico.com, precizand ca aceasta a fost scrisa ca si cand ar fi fost autentica. Ea i-a fost data unui reporter din Bagdad, care lucra pentru publicatia londoneza "The Sunday Telegraph" si care a scris despre ea pe prima pagina a ziarului din data de 14 decembrie 2003.
Cititi si: Casa Albă a făcut 935 de declaraţii false pe parcursul a doar doi ani

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu