Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 august 2008

Mincinosul Andrei Badin ingheata apele in plina canicula

Niciun comentariu :
De vreo 2 saptamani Andrei Badin a lansat o campanie impotriva unui angajat al Institutului Cultural Roman de la New York. Vrand nevrand MISA a ajuns implicata in povestea mitomanului Badin. De ce? Pentru ca asa a crezut acest asa zis ziarist ca il poate compromite pe Cristian Neagoe, purtatorul de cuvant al ICR New York, asociindu-l cu MISA. Iar pentru acest demers a gasit tot felul de argumente care insa la un studiu atent al oricarei persoane lucide nu sunt reale si nici valide in jurnalismul profesionist. Este vorba doar de calomnii care isi gasesc locul doar pe blogul sau murdar si lipsit de profesionalism.

Oricum masonul Badin continua sa isi atinga obiectivul sau malefic: loveste simultan si in tinta de la New York dar si in yoghinii MISA care nu au absolut nici un amestec si nici o legatura in acest scandal. Nu exista vreo legatura intre MISA si persoana atacata si in acelasi timp credem ca niciun yoghin nu poate aprecia acel gen de arta dizarmonioasa promovata la expozitia romaneasca a ICR.

Pentru a afla multitudinea de minciuni si calominii anterioare ale lui Badin cititi: Andrei Badin, masoneria, suspendarea lui Basescu si calomnia din "spatele usilor inchise"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu