Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 august 2008

Masonii templieri ataca Vaticanul si in justitie sperand sa-l obtina astfel pe de-a-ntregul

Un comentariu :
Mostenitorii Cavalerilor Templieri au lansat o batalie legala in Spania pentru a-l forta pe Papa sa redea reputatia ordinului care a fost dizolvat in urma cu sapte secole si caruia pretind ca i-au fost confiscate averi de peste o suta de miliarde de euro(??!!!). Acestia sustin ca ordinul a fost dizolvat de catre predecesorul lui Benedict, Papa Clement al-V-lea in 1307, atunci fiind confiscate peste noua mii de proprietati, nenumarate pasuni, dealuri si alte bunuri comerciale. Toate aceste bunuri au intrat in posesia Bisericii.

"Sarmanii soldati ai lui Cristos si ai Templului lui Solomon" (??!!!) (cunoscuti mai ales sub numele de templieri sau Ordinul Tem­plului) a fost unul dintre cele mai cunoscute ordine militare crestine. Ordinul a existat timp de aproximativ doua secole in Evul Mediu. A fost creat in urma primei cruciade din 1096, cu pretextul de a asigura calatoria in siguranta a numerosilor pelerini europeni catre Ierusalim. Re­cunoscut oficial de biserica in 1129, Ordinul a crescut repede ca numar de membri si putere. Zvonurile despre ceremoniile lor satanice secrete deprinse de la adepti ai Kabalei in Orientul mijlociu au creat neincredere. Regele Filip al IV-lea al Frantei, impreuna cu papa Clement al V-lea au decis arestarea pe 13 octombrie 1307, sub acuzatia de conspiratie, sodomie, inchinare la diavol (Baphomet) si speculatii financiare ilegale care au reprezentat inceputul sistemului bancar, a majoritatii membrilor Ordinului, inclusiv pe marele maestru Jacques de Molay si i-au ars pe rug. In 1312, papa Clement a dizolvat intregul ordin.


Iata o istorie a conspiratiei templierilor si a urmasilor lor, francmasonii si illuminati, in filmul "Angels and Demons revealed":


Surse:
Sinapx - Mostenitorii Templierilor in razboi cu Papa
Ultima lupta - Angels and Demons revealed

Un comentariu :

  1. Daca masonii ar fi dorit vaticanul pe de-a intregul...cred ca era al lor de mult.In caz ca nu a fost de la inceput al lor.Sa fim seriosi, ce anume a facut de fapt Vaticanul pozitiv? Nimic. A adus o societate intreaga in pragul disperarii,facand-o sa isi renege umanitatea de teama bisericii si a condamnarilor ei.

    RăspundețiȘtergere