Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 august 2008

Documentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana

9 comentarii :
Acest film ce dezvaluie misterele apei are la baza cercetari ale oamenilor de stinta din lumea intreaga, concluziile acestora avand multiple si neasteptate implicatii in diverse domenii precum religia, spiritualitatea, biologia, ecologia, medicina, etc. Munca de pionierat apartine unui autor al mai multor carti de exceptie. Una dintre aceste carti "Mesajele ascunse din apă" prezinta munca revolutionara a omului de stiinta de renume international, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat stiintific ca apa are puterea de a reflecta gandurile, cuvintele, rugaciunile, sentimentele si muzica.


Prin cercetarile sale, stiinta confirma ceea ce traditiile spirituale sustin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul in care traim. Intrucat oamenii si Pamantul constau in mare parte din apa, mesajul autorului este unul al sanatatii personale, al revigorarii mediului la scara mondiala si al pacii universale care apare cu ajutorul fiecaruia dintre noi.

Intr-o conferinta exceptionala pe care Masaru Emoto a sustinut-o in Romania, ilustrand prin imagini rezultatele experimentelor sale a spus: "Apa are puterea magica de a da nastere tuturor lucrurilor si de a pastra informatia. In stadiul de fat, suntem aproape in totalitate apa, dupa nastere suntem peste 80 la suta apa, apoi suntem 70 la suta apa, pentru ca, dupa varsta de 60 de ani, sa devenim apa tot mai putin. Ce se intampla cand suntem doar 50 la suta apa? Ne ridicam la... ceruri. De ce nu putem trai fara apa? Pentru ca ea transforma energia si informatia".

Vizionati si:
Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004. Conferinta de la hotel Marriott
Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera

9 comentarii :

  1. cum pot si eu sa il downloadez?

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu doresc filmuletul...de unde l-as putea lua?...

    RăspundețiȘtergere
  3. mai multe despre tehnologiile prezentate in film de masurare a energiei apei si alte lucruri vitale intrati pe www.torser.info

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesant documentarul.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Bivolaru este UNICUL in lume care a demascat masoneria criminala. Trebuie recunoscut acest merit. El este roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ahm13
    Mai sunt si alti oameni in lume care au facut dezvaluiri similare sau chiar mai importante, cum ar fi in zilele noastre Jan van Helsing si Jim Marrs, sau in secolul trecut romanul Nicolae Paulescu, care a pierdut premiul Nobel datorita dezvaluirilor din cartea sa "Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul și Francmasoneria". Insa este adevarat ca in Romania Grieg se numara printre putinii care si-au asumat riscul de a face dezvaluiri despre masonerie la inceputul anilor '90, atunci cand mai nimeni nu facea acest lucru. Drept urmare a inceput in mass media cumplita campanie de calomniere si chiar i-a fost aruncata casa in aer. Astazi, cand toate blogurile sunt pline de tot felul de "dezvaluiri" gen wikileaks, oricine preia "plin de curaj" tot felul de false dezvaluiri menite sa ingroape adevarul in mormane de laturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Avramescu Gabriel7 aprilie 2011 la 23:32

    Bravo,era nevoie de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi apare link privat, nu pot downloada, puteti pune un link valabil, va rog?

    RăspundețiȘtergere