Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 iulie 2008

UNASUR, clona sud-americana a UE

Niciun comentariu :
Sefii de stat din cele 12 tari sud americane au semnat pe 23 mai 2008 un tratat pentru creearea Uniunii Natiunilor Sud Americane (UNASUR), structura supranationala cu o functionare similara cu cea a Uniunii Europene si, in curand, cu o moneda comuna! Scopul declarat al UNASUR este acela de a “creea o integrare si uniune pe plan cultural, economic, social si politic intre tarile membre, promovand politici comune in domeniul educatiei, energiei, infrastructurii, finantelor, mediului“. Acordul de liber schimb, Mercosur, va fi subordonat noii organizatii. Printre obiectivele de durata ale UNASUR se numara: crearea unei piete interne, prin eliminarea tarifelor vamale pana in 2014; creearea unei infrastructuri rutiere comune; dezvoltarea de politici comune in domeniul energiei; eliminarea vizelor etc.

UNASUR va fi condusa de un secretar general, numit de consiliul sefilor de state pe o perioada de 2 ani. Functia poate fi reinnoita doar o data. Doua persoane de aceiasi nationalitate nu pot detin consecutiv aceasta functie. Brazilia, cea mai mare tara din UNASUR, a propus crearea unei forte militare comune. In acelasi timp, se are in vedere crearea unei Banci centrale care sa implementeze o moneda unica, de genul euro, in America de Sud. Luiz Inacio Lula, presedintele Braziliei, a afirmat ca procesul de instituire a unei monede unice va fi unul graduat pentru a ajuta tarile cu economiile mai slab dezvoltate din noua Uniune!

Reamintim ca in America de Nord, o structura similara a fost creata intre Canada, SUA si Mexic, sub numele de Uniunea Nord Americana (North American Union). De asemenea, exista o Uniune Africana, cu atributii ce-i drept mai reduse, creata in 2002. Se are in vedere crearea unei “Uniuni” si in sud estul Asiei. Intr-un final, toate aceste “uniuni” vor fi puse sub controlul unui Guvern Global!
Preluare de pe : eurosceptic.ro

Mai multe despre planurile de creare a uniunilor continentale si despre viitoarea dictatura globala in documentarele:
Zeitgeist partea a 3-a
Endgame (Joc Final)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu