Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 iulie 2008

Transmisiunile video secrete ale NASA ofera dovezi ale existentei vietii extraterestre

Niciun comentariu :
Timp de zeci de ani NASA a negat orice existenta a vietii extraterestre. Dovezile ce au iesit la iveala din surse independente, impreuna cu o serie de marturii ale astronautilor, aviatorilor sau a altor specialisti, arata insa ca agentia spatiala americana este implicata intr-o operatiune de secretizare si negare a informatiilor de acest tip.

Recent, in mod ciudat, o serie de institutii precum Vaticanul, Agentia britanica de studiere a fenomenelor OZN si institutii mass media au devenit in mod brusc si ciudat, extrem de interesate de dezvaluirile despre fenomenene legate de extraterestrii si OZN-uri. O fi vorba de o adevarata deschidere de a spune tot adevarul sau avem de-a face din nou cu o campanie de deturnare, de prezentare de dovezi neconcludente ori poate ni se pregateste o operatiune de manipulare la nivel global in care amenintarea terorista ar putea fi inlocuita de cea extraterestra? Pana una alta datorita internetului avem acces la o serie de dovezi concludente care continua sa fie negate sau ignorate.

In filmul urmator, Martyn Stubbs, managerul unui operator de cablu din Vancouver, Canada, a avut ideea de a intercepta si de a inregistra, cu ajutorul unei antene de satelit si a unor videorecordere, toate transmisiunile video efectuate pe canalul de comunicare NASA, intre navetele spatiale si centrul de coordonare al misiunilor. Acesta a identificat, printre altele, 2 tipuri de manifestari neobisnuite ("OZN"-uri) care apar in aceste transmisiuni: unele ca niste sfere observabile cu ochiul liber, care se deplaseaza relativ lent, iar celelalte foarte mici si rapide, incat devin vizibile doar la vizionarea frame cu frame a secventelor video, si se pot observa, sub forma unor urme luminoase ale traiectoriilor. Se pare ca popularizarea acestor observatii a inceput de cativa ani buni, dar informatiile nu au ajuns in mass media. NASA sustine ca este vorba de particule de gheata. Interesant, avand in vedere ca unele din ele isi schimba traiectoria...


Acest documentar a primit premiul de "Cel mai bun film" la festivalul de film al Congresului International de UFO-logie din anul 2000. Inregistarile pe baza carora a fost realizat filmul insumeaza peste 2000 de ore, pe parcursul a 5 ani de zile.

Cateva inregistrari oficiale NASA in care se pot observa obiecte neidentificate:
http://video.google.com/videoplay?docid=3058482776434026811
http://video.google.com/videoplay?docid=-7650566847303449130

Cititi si:
OZN pe luna observat de astronomi italieni
Flota de OZN-uri deasupra Lima, Peru - 20 mai 2007

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu