Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 21 iulie 2008

Prabusirea imperiilor

Niciun comentariu :
Marile imperii au avut perioada lor de "glorie" urmata inevitabil de momentul de decadere. Babilonul, Egiptul, imperiul roman, imperiul francez al lui Napoleon, Reich-ul lui Hitler sau URSS-ul, toate, s-au pulverizat atunci cand pareau mai puternice si mai invincinbile. Anumite semne prevesteau insa din vreme acest deznodamant..

Intr-un interviu acordat ziarului Financial Times, generalul David Walker sustine ca, America se afla pe o "platforma in flacari". Politica guvernului american este neconvingatoare in timp ce, imigrarea si angajamentele militare de peste hotare ameninta cu o criza daca nu se vor lua masuri.

David Walker a avertizat ca exista "similitudini izbitoare" intre situatia actuala a Americii si factorii ce au dus la decaderea Romei, incluzand "declinul valorilor morale si a moralitatii clasei politice". A adaugat, de asemenea, ca incearca sa traga un semnal de alarma, sa emita o avertizare prin care sa trezeasca la realitatea guvernul american.

Familia, educatia, religia, economia, tipul de guvernare si puterea militara, esecul acestora alaturi de desfraul conducatorilor au dus la declinul multor guverne si, inca, lucreaza in interiorul unor natiuni precum SUA si Marea Britanie.

Anumite grupuri de indivizi sunt insa perfect constiente de declinul inevitabil al Ameriici si doresc sa-l gestioneze, daca se poate, in propriul interes. Yogaesoteric publica astazi articolul Şedinţă secretă în parlamentul SUA in care se vorbeste despre „iminenta prăbuşire a economiei americane, prevăzută a avea loc în septembrie 2008", plus alte cateva dezvaluiri foarte socante despre cele discutate noaptea, in secret, in forul legislativ american.

Mai multe institutii financiare au avertizat deja despre iminenta unei crize financiare similare cu cea din 1929 (Barclays warns of a financial storm as Federal Reserve's credibility crumbles, RBS issues global crash alert), iar cresterea nejustificata a preturilor la petrol si aur arata faptul ca se fac speculatii financiare dar si ca exista o reorientare a institutiilor financiare catre valori sigure. Analistii Erste Bank a ajuns chiar sa recomande explicit cumpararea de aur si in plus sa spuna ceea ce elita masonica isi doreste de mai mult timp sa realizeze: "Banii de hârtie, in extremis, nu vor mai fi acceptaţi de nimeni, în timp ce aurul va fi întotdeauna acceptat." Aceasta corespunde si cu obiectivele dictaturii globaliste: crearea unei societati in care sa circule doar bani electronici accesati prin intermediul unui cip implantat sub piele.

Intr-un alt articol mai putin actual dar la fel de interesant, Distrugerea Rusiei: crearea unei naţiuni tipic masonice se vorbeste despre prabusirea imperiului tarist cu ajutorul contributiei esentiale a masoneriei. Asistam oare la un scenariu similar in SUA?

Lecturati si:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Creditul ca instrument de inrobire a omenirii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu