Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 29 iulie 2008

"Hrana noastra cea de toate zilele"

Niciun comentariu :
Va invitam sa urmariti documentarul "Hrana noastra cea de toate zilele" (Unser taglich brot - Our daily Bread). Filmul documentar al producătorului german Nikolaus Geyrhalter, „Unser taeglich Brot“ (Our Daily Bread - Pâinea noastră cea de toate zilele), dezvăluie, fără comentarii, un tablou pe cât de cutremurător şi de terifiant, pe atât de adevărat al unei agriculturii ce prolifereaza tot mai mult in Uniunea Europeana.

Ceea ce putem vedea in film nu mai reprezinta nicidecum agricultura in sensul in care o intelege orice român; este mai degraba o cumplită industrie producatoare de furaje pentru oameni! Normele europene, stabilite dupa politica economica a corporatiilor multinationale din agricultura, au permis si au incurajat dezvoltarea acestei industrii in detrimentul sau chiar impotriva agriculturii ecologice sau traditionale.

Desi exista multe voci care arata absurditatea acestei abordari hiper tehnologizate, chimizate si robotizate (la propriu si la figurat), lucrurile se petrec ca si cum nu s-ar vedea problemele. Putem vedea in film muncitori agricoli protejati cu masti de gaze si costume etanse... Pentru prima data in istoria omenirii, muncile agricole au loc in mediu toxic!!! Ce putem sa mai spunem despre produsele "alimentare" rezultate?
Articol preluat de pe Depinde de noi

Cititi si:
Agricultura Romaniei si standardele UE
Controlul si distrugerea alimentatiei traditionale - Documentar: The Future of Food (subtitrat in româna)
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia
"Am distrus agricultura in Vest, acum o distrugem in Romania"
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia

Click pe micul dreptunghi de langa volum pentru a viziona full screen

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu