Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 19 iulie 2008

Download - documentarul În interiorul frăţiei francmasonice (Inside The Brotherhood)

10 comentarii :



Mai multe detalii despre serial si o descriere pe scurt a episoadelor:
În interiorul fratiei francmasonice (Inside The Brotherhood) - episoadele 1 si 2 - coruptia, traficul de influenta si crima organizata promovate de francmasonerie
În interiorul frăţiei francmasonice (Inside The Brotherhood) - episoadele 3 si 4 - profit personal, caritate de parada si coruptia administratiei locale
În interiorul frăţiei francmasonice (Inside The Brotherhood) - episoadele 5 si 6 - asasinate ritualice, terorism, inalta tradare si blocarea investigatiilor

Pentru a urmari filmul online pe youtube accesati:
In interiorul Fratiei (Inside The Brotherhood) - episoadele 1 si 2
In interiorul Fratiei (Inside The Brotherhood) - episoadele 3 si 4
In interiorul Fratiei (Inside The Brotherhood) - episoadele 5 si 6
sau
Playlist In interiorul Fratiei (Inside The Brotherhood) - toate episoadele in clipuri de cate 10 minute

Link de download:
http://fastupload.ro/797d1ade96b7da85e48c2074544545cb.html

Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason

10 comentarii :

  1. Fisierele de pe Megaupload au fost sterse. Va rog sa le uploadati din nou. Poate si pe alte servere ar fi bine.

    Interesant filmul si cu siguranta deranjant pentru unii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pot downloada si de pe google in format mp4.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa deranjeze daca a fost dat pe TVR Cultural?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate. De ce i-ar deranja pe masoni faptul ca se dezvaluie ca in randurile lor exista crima organizata si terorismul, coruptia la toate nivelele, ritualuri sataniste, inalta tradare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sperat ca idealurile voastre o sa le duceti la bun sfirst.Dar care sint acelea?coruptia,mafia pe care ati organizat-o cu buna stiinta,imbigatirea peste noapte?
    Daca ma gindesc bine,voi ati dat tonul la nenorocirea Romaniei.Vai de voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. sistemul e identic cu cel de la noi din tara, adica frati infiltrati in politie si alte institutii cu drept de control gen DSV, Garda Financiara, de Mediu,ISU,etc... cu scopuri bine conturate,"spre bunastarea populatiei".Chestia ca nimeni nu i poate opri sau demasca.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai baieti voi stiti ce vorbiti luati si cititi niste carti si apoi mai comentati porcarii!!! ati citit protocoalele ??? acolo veti afla scopurile franc-masonilor de a ajunge la AntiHrist !!! revin !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu prea inteleg cum pot exista fosti masoni. eu stiam ca de acolo se poate pleca numai in sicriu, omorand pe oricine nu le respecta regulile si mai ales dezvaluie din secretele lor. Cum se poate pleca din masonerie si sa ramai in viata?

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta este amenintarea pe care masonii o fac la adresa tuturor celor care vor sa le paraseasca organizatia. Daca personajul detine multe secrete si dovezi isi pun in practica amenintarea (daca nu a apucat deja sa faca scandal public si sa atraga atentia asupra lui). Ei au observat insa ca aceste personaje asasinate devin martiri si beneficiaza de multa publicitate in publicatiile alternative. Practic asasinatele se intorc impotriva lor constituind o dovada in plus ca masonii sunt o secta satanica.

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau si eu filmul. pe google nu mai este. ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere