Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 10 iulie 2008

Articol in ziarul Ziua despre masonerie

Niciun comentariu :
Astazi a aparut in Ziua un articol despre Filiera masonilor KGB, care pune cap la cap mai multe informatii aparute anterior in alte publicatii. Autorul, Victor Roncea, pomeneste si de un articol aparut in publicatia moldoveneasca Flux intitulat: Reprezentanţii masoneriei în politica moldovenească. Ziua este un ziar cu patronat masonic, insa din zona ritului scotian. Oare avem de-a face aici cu o mica reglare de conturi intre filiera KGB si cea CIA?

Pe ziare.com apare un rezumat al articolului cu un titlu interesant: Curtea de Conturi vrea ancheta asupra masonilor. O idee excelenta! Chiar ar fi interesanta o investigatie a Curtii de Conturi si a politiei asupra masonilor din Romania. Si publicarea listelor cu toti membri. Daca nu au nimic de ascuns...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu