Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 iulie 2008

Amprentarea intre dictatura, discriminare si manipulare sociala

Niciun comentariu :
Recentul scandal al amprentarii tiganilor din Italia pare ca a ajuns la un final. Ceea ce initial arata doar ca o masura discriminatorie, ce a provocat reactii de protest si "solidarizare", s-a dovedit a fi una din cele mai mari campanii de manipulare sociala din ultima vreme. Se pare ca promotorii dictaturii totale in Europa se cam grabesc si adopta metode accelerate de transformare a Uniunii Europene intr-un lagar de concentrare.

Italia este condusa de Berlusconi, un infractor patentat si un mason de grad inalt (vezi semnul satanic "coarnele" pe care il face in imagine), primul individ de acolo care ar trebui amprentat si bagat la puscarie. El este prim ministrul care dupa revenirea la putere a eliminat legile care il incriminau, astfel ca in timp ce el va scapa de mana justitiei, cetatenii cinstiti ai Italiei vor fi tratati ca niste infractori si amprentati in mod obligatoriu. Acest lucru se va face la propunerea legislativului italian incepand cu 2010, iar masura se preconizeaza a fi aplicata curand in intreaga Uniune!

Iata ca solidarizarea cu cei amprentati, propusa in mod stupid chiar si la noi de catre agenti de influenta ai masoneriei, prin intermediul catorva institutii de presa si organizatii neguvernamentale, a fost in folosul celor care trateaza populatia globala ca pe o turma de animale care trebuie dusa la potcovit. Nu vreti discriminare la amprentare? Atunci va amprentam pe toti!!

Puneti-va urmatoarele intrebari:
De ce brusc nu mai sunt bune actele pe care le avem acum? De ce nu sunt de ajuns doar fotografiile de pe acte pentru identificare? Daca veti accepta asa ceva, dupa amprentare ce va mai urma... poate introducerea unui cip sub piele cu care oligarhia satanisto-masonica va stii tot ce miscati si chiar ce ganditi!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu