Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 28 iunie 2008

"Yoga m-a atras ca un magnet"

Niciun comentariu :

In anii '70, pe drumul zilnic dintre facultate si cantina, am vazut un afis care anunta deschiderea unor cursuri de Yoga, la care lumea era invitata sa participe. Anuntul m-a atras ca un magnet, desi cunostintele mele despre aceasta cale spirituala erau foarte vagi (asocieri cu Mircea Eliade, cu robe portocalii, cu capete tunse si fete austere, si cam atat). Dar nu am inceput atunci. Probabil nu eram suficient deschisa launtric pentru asa ceva. Apoi viata mea si-a urmat cursul, in conformitate cu regulile si cu sabloanele societatii in care traiam. Am terminat Facultatea de arhitectura, m-am angajat, m-am casatorit, am nascut doua fete…

"Dorinta tainica a sufletului meu era sa ating Infinitul"
Mi-a placut, inca din copilarie, sa citesc, sa ascult muzica, sa desenez, sa fac sport, sa stau in mijlocul naturii. Am urmarit de fiecare data sa fac totul cat mai bine si cu multa daruire, dar nimic nu a potolit dorinta tainica a sufletului meu de a obtine perfectiunea absoluta si de a atinge Infinitul. Abia cand am ajus sa practic Yoga am inteles ca dorinta aceea de nestins era, de fapt, aspiratia prezenta in toti cei cu adevarat insetati de Dumnezeu, care urmaresc sa realizeze fuziunea totala cu El.

Yoga a venit in intampinarea mea in vara anului 1997 la Costinesti, an in care am primit un pui de dalmatian, pe care a trebuit sa-l iau cu mine la mare. Din cauza lui nu m-a primit nimeni in gazda, singurul loc pe care l-am gasit fiind o curte supra-aglomerata de corturi. A doua zi am constatat ca in ele locuiau yoghini. Am discutat foarte mult cu ei, i-am insotit la spirale si la conferinte, chiar daca am participat "de pe margine", si mi-am cumparat carti la recomandarea lor. In septembrie m-am inscris la curs si am simtit din prima clipa ca locul meu era acolo.

"Acum aud din nou muzica sferelor"
De atunci, viata mea se afla intr-o continua transformare. Fiecare lectie imi dezvaluie noi semnificatii si rezonante, pe care invat cum sa le folosesc pentru a trai la unison cu tot ceea ce este benefic in jur, pentru a pune la unison microcosmosul fiintei mele cu Marele Cosmos. Dintr-o data, totul are alta dimensiune, nivelul meu de intelegere a capatat profunzime, perceptiile mi s-au rafinat, durerile fizice de orice fel au incetat, iar relatiile cu semenii s-au imbunatatit considerabil.

In realitate, este vorba despre dezvaluirea tuturor misterelor de altadata. Acum, la fel ca in copilarie, aud muzica sferelor, dar, spre deosebire de atunci, stiu cum sa o ascult si stiu sa numesc starile interioare datorate ei. Acum, la fel ca in copilarie, mi se taie respiratia de emotie in fata unui apus de soare, dar, spre deosebire de atunci, stiu ce energii captez in timpul contemplarii si cat sunt ele de benefice pentru organism. Petrec si acum mult timp in natura, dar astazi privesc altfel plantele, deoarece Ayurveda ma invata sa simt energiile lor subtile, prin intermediul carora pot intra in rezonanta cu cele mai elevate energii cosmice.

"Cand am facut prima consacrare, o lumina alba a venit de sus si m-a invaluit"

Cand am facut prima consacrare, act de daruire neconditionata a roadelor actiunii mele lui Dumnezeu, am fost invaluita intr-un con de lumina alba stralucitoare care a venit de sus si care m-a invaluit, transformandu-mi corpul intr-o vibratie a carei forta nu poate fi descrisa in cuvinte. Inima mi s-a umplut de iubire - acea iubire totala dupa care am tanjit toata viata. Am realizat ca ma bucur de Gratia lui Dumnezeu si i-am multumit cu smerenie si cu gratitudine ca mi-a ingaduit sa-l simt atat de viu. Din acea clipa nu am mai trait niciodata sentimentul singuratatii.
Marta Moldvai

Preluare din revista Yoga Magazin: http://www.luxsublima.ro/yoga_magazin_revista.php?id=38&rub=570

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu