Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 iunie 2008

Jim Corr, chitaristul formatiei The Corrs: "As intra in politica pentru a ne salva de francmasoni si de tirania guvernului mondial"

Niciun comentariu :
Jim Corr, chitaristul formatiei The Corrs se gandeste la o cariera in politica pentru a stopa Noua ordine mondiala. Starul irlandez a declarat Sunday Tribune ca Tratatul de la Lisabona, respins recent de irlandezi, ar fi fost o treapta catre cosmarul statal de tip orwellian coordonat de catre un guvern mondial. El s-a declarat de asemenea impotriva influentei lojilor masonice in politica, impotiva organismelor modificate genetic si a implantarii oamenilor cu cipuri, fapt care ar duce la un control total al rasei umane.

"Exista un mare numar de societati secrete in administratia noastra guvernamentala. Dorinta de a realiza un guvern mondial se coreleaza in intregime cu agenda francmasoneriei."

"Modul de actiune al francmasonilor este de a racola orice persoana in ascensiune, de exemplu un politician, cativa dintre prietenii mei au fost racolati astfel pentru ca erau considerati ca niste atuuri pentru fratia masonica."

"Tony Blair este francmason de gradul 33. Este un lucru binecunoscut. Regina este Marea patroana a francmasoneriei mondiale. Silvio Berlusconi este si el francmason de grad inalt. De asemenea presedintele George Bush este un membru al Skull and Bones, societate secreta de la Yale, o ramura a francmasonilor."

Sursa: http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/local-national/article3827386.ece

Cititi si: Francmasoneria mondiala pierde teren prin votul din Irlanda

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu