Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 13 iunie 2008

Francmasoneria mondiala pierde teren prin votul din Irlanda

Niciun comentariu :
Dupa respingerea Constitutiei europene prin referendum in Franta si Olanda, francmasoneria mondiala a incercat cosmetizarea documentului prin care dorea sa detina controlul absolut al intregii Europe, schimband doar coperta si numind-o Tratatul de la Lisabona. Mai multe informatii despre tratatul de la Lisabona: pe blogul Ultima lupta - Irlanda Tratatul de la Lisabona si pe Yogaesoteric - Oficialii europeni par decişi să nu ţină cont de voinţa locuitorilor Europei. Acest tratat urma sa fie ratificat in parlamentele tuturor celor 27 de tari membre prin presiune politica pentru ca francmasonii sa nu mai aiba surprize neplacute, deoarece deciziile in cadrul UE se iau in unanimitate. Iata insa ca Irlanda singura tara care a decis ca adoptarea acestui tratat trebuie facuta prin referendum, a spus un NU cu circa 59% acestui document care ar fi insemnat printre altele pierderea suveranitatii statelor membre in multe domenii fara ca cetatenii europeni sa fi decis aceasta in mod direct. Inaintea rezultatelor oficiale ministrul irlandez de justitie Dermot Ahern a declarat pentru BBC ca rezultatele preliminare arata ca "tratatul de reforma" al Uniunii Europene ce trebuia sa intre in vigoare din 2009, a fost respins.
Stirea BBC: Irish minister says EU vote lost
Video: Declaratia editorului BBC Europe - Mark Mardell


Acest rezultat intarzie eforturile francmasoneriei de a crea noua ordine mondiala, o dictatura centralizata, un stat unic planetar cu un singur guvern, o singura moneda, o singura armata si cu o unica administratie religioasa masonica. Primi pasi ai acestei conspiratii sunt crearea unor uniuni de state continentale: Uniunea Europeana, Uniunea Statelor Americane (initiata prin acordul NAFTA), Uniunea Statelor Africane, a celor din Asia, etc. Acum administratorii masoni ai Uniunii vor face eforturi vizibil disperate pentru a reveni la zi cu agenda lor de a crea o dictatura centralizata orweliana, iar acest fapt va revela adevaratele intentii ale manevrelor lor si dorinta a detine puterea absoluta cu orice pret. Mai multe detalii depre aceste planuri puteti afla din articolele Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica si Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna.

Iata si un mesaj de multumire al unor cetateni europeni care nu au avut posibilitatea de a vota, pentru ca decizia democratica prin referendum a fost ocolita in tarile lor. Din Germania "Thank you Ireland":


Rezultatul votului din Irlanda da mari dureri de cap si tarilor care au adoptat prin presiuni politice tratatul. De exemplu Telegraph relateaza ca Gordon Brown este somat de catre oponentii britanici ai tratatului de la Lisabona sa il declare nul dupa respingerea sa de catre Irlanda. Iata si declaratia unui europarlamentar britanic:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu