Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 iunie 2008

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
54. Parfumul florilor nu calatoreste impotriva vantului; dar mireasma oamenilor buni calatoreste chiar si impotriva vantului; un om bun patrunde peste tot.

55. Printre parfumul lemnului de santal sau al florii de lotus, parfumul virtutii este neintrecut.

56. Parfumul lemnului de santal are o utilitate obisnuita, pe cand parfumul acelora care au dobandit virtuti se inalta pana la zei si este cel mai valoros.
Parfumul florilor nu biruie materia, pe cand calitatile oamenilor buni isi mentin valoarea si in afara acestei vieti si lumi trecatoare. Importante sunt senzatiile placute in aceasta viata (simbolizate de parfumul florilor), dar cu mult mai importante sunt starile de fericire elevata care ajung sa umple sufletul omului bun. Asa cum florile parfumeaza aceasta lume, tot astfel virtutile oamenilor umplu de incantare lumile subtile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu