Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 23 mai 2008

Americanii, musulmanii, crestinii si "Biblia antisemita"

Niciun comentariu :
Prin 2004 Bush si armata americana impresionau pana la lacrimi lumea intreaga, prin decizia de a intrerupe bombardamentele impotriva Irakului pe timpul postului Ramadanului. Bineinteles ca dupa aceasta perioada au reluat crimele si goana dupa petrol. Americanii nu au aratat acelasi respect pentru cele sfinte in timpul razboiului din fosta Yugoslavie cand absolut fara nici o mila i-au bombardat pe civilii sarbi, crestini ortodocsi, inclusiv in Saptamana Mare.

Un alt gest deosebit a avut loc zilele acestea cand Bush a cerut scuze irakienilor pentru un soldat american care facuse exercitii de tragere ochind Coranul. In schimb, cam in aceeasi perioada, Biroul pentru Anti-semitism Global al Departamentului de Stat SUA, declara ca fiind antisemita atitudinea unui preot polonez, care a afirmat că iudeii l-au rastignit si omorât pe Hristos, asa cum este mentionat in Biblie.

Ce sa intelegem din aceste evenimente? Ca pentru americani musulmanii merita mai mult respect decat crestinii? Ca in curand Biblia crestina va fi declarata antisemita si interzisa ori modificata? Este de admirat cel putin intentia, de a arata respect pentru obiectele sfinte ale unei religii, insa cum se face ca musulmanii se bucura de o atentie mai magulitoare decat crestinii, desi George W. Bush se declara un credincios crestin fervent?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu