Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 aprilie 2008

SUA la un pas de rationalizarea hranei

Niciun comentariu :
Mai tineti minte ultimii ani ai perioadei comunisto-ceausiste? Daca erati prea mici in acele vremuri sau daca nu erati inca nascuti, e bine sa va intrebati parintii sau bunicii despre rationalizarea hranei. Totul a inceput cu interdictia de a cumpara cantitati mari. Apoi alimentele de baza au fost distribuite doar pe baza de cartele, la renumitele cozi. Oare ceea ce masonul Ceausescu a experimentat in anii '80 pe populatia Romaniei, va fi aplicat si in SUA?

New York Sun relateaza ca multe zone ale Americii, considerata odata granarul lumii, se confrunta astazi cu rationalizarea hranei. Marii distribuitori limiteaza cumpararea de faina, orez si ulei. De asemenea circula zvonuri conform carora consumatorii fac stocuri de astfel de produse. Fenomenul este sporadic si nu poate fi intalnit in toate magazinele, insa devine tot mai intalnit. Este dificil de evaluat daca aceste masuri pot fi puse pe seama stirilor care alimenteaza alarmist o viitoare criza alimentara mondiala sau sunt realizate tocmai pentru a provoca cresterea artificiala a preturilor.

Cititi si:
Stiri: Cine controleaza hrana controleaza si populatia
Povestea consumerismului

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu