Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 7 aprilie 2008

Semnele dictaturii: Descinderi în forţă şi violenţe nejustificate. O paralelă între 18 martie 2004 şi 2 aprilie 2008

Un comentariu :
Motto: „Dacă un lucru se petrece o singură dată, e puţin probabil să se repete. Dar dacă se petrece de două ori, în mod sigur se va produce şi a treia oară.” – proverb tibetan.

„Azi ne bat pe noi, mâine vin la voi!”
Aşa au răsunat pe străzile Bucureştiului mii de glasuri în timpul mitingurilor organizate de cursanţii şi simpatizanţii şcolii de Yoga MISA, după evenimentele din 18 martie 2004. Yoghinii au ieşit în stradă pentru a cere să li se facă dreptate, dar şi pentru a trage un semnal de alarmă că metodele securiste sunt încă de actualitate în România „democratică”. Prea puţini le-au luat în seamă avertismentul. Presa a preferat să îşi astupe urechile şi să închidă ochii în timp ce îngâna hipnotizată sloganurile anti-MISA ce îi fuseseră comandate de autorităţi. Şi iată că în mod inevitabil, istoria s-a repetat. La patru ani de la ruşinoasa „Operaţiune Christ” comandată de Adrian Năstase împotriva MISA, mascaţii intervin cu acelaşi exces de zel şi aceleaşi metode împotriva unui grup de persoane care militau paşnic împotriva NATO.

Continuarea articolului Violenţa şi abuzurile poliţiei asupra militanţilor anti-NATO sunt o palidă reeditare a operaţiunii împotriva MISA din martie 2004 o gasiti pe site-ul yogaesoteric.net

Cititi si:
Revoltator!!! Sub pretextul intalnirii NATO in Romania s-a oficializat statul dictatorial politienesc
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
NATO si terorismul psihotronic de stat
Stenogramele PSD demonstrează iar Marian Vanghelie confirma ca diversiunea din martie 2004 contra MISA a fost realizata la ordinul lui Adrian Nastase
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru

Un comentariu :

  1. Fara comentarii, vizionati acest video:
    Freedom of Speech and H.R. 1955 pt. 1
    http://www.youtube.com/watch?v=9wJsovPRTEM&eurl=http://lonelantern.org/site/index.php?option=com_frontpage&Itemid=114

    RăspundețiȘtergere