Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 17 aprilie 2008

Românii - in topul campionatelor internationale de yoga

Niciun comentariu :
Anul trecut, în perioada 18-22 mai 2007 s-a desfăşurat EUROYOGA 2007 sau, altfel spus, Congresul European de Yoga, care a întrunit reprezentanţii tuturor şcolilor europene de yoga din Europa, şcoli afiliate la Federaţia Internaţională de Yoga. Gazda acestui eveniment a fost NATHA YOGA CENTER, şcoala de yoga din Danemarca. Programul spiritual din cadrul acestui congres a cuprins conferinţe, seminarii, campionate de yoga, spectacole şi multe alte manifestări, cu sprijinul şi participarea a numeroşi invitaţi din lumea întreagă.

Pentru prima dată a fost introdusă proba de yoga esoterica, în cadrul campionatului european de yoga. Campionatul de yoga mai cuprinde yoga atletică şi yoga artistică. Acest lucru a completat în maturitate spirituală un astfel de eveniment. Asana nu mai este privită doar ca un produs al trupului şi al minţii, al echilibrului dintre cele două, aşa cum proba de yoga atletică te lasă să înţelegi, ci asana devine o trambulină către Dumnezeu, o modalitate de integrare în armonia universală, o modalitate de desăvârşire.

Asanele obligatorii în concurs au fost Mayurasana, Shalabasana, Nabhyasana, Shirshasana şi Vrishikasana. Competiţia la această ramura de yoga, yoga esoterica, a fost câştigată de românul Mihai Duma, care a avut timpii cei mai buni, ca medie, în execuţia asanelor, precum şi o execuţie spectaculoasă, în finalul competiţiei (şi nu numai), la proba de departajare, care a făcut publicul să aplaude minute în şir, extaziat şi uimit. Timpii de execuţie ai lui Mihai, timpi cu care cei din şcoala românească de yoga sunt obişnuiţi: Shirshsana –peste o oră, Shalabasana -9 minute, Mayurasana -2 minute 20’, Nabhyasana -4 minute. Mihai Duma a câştigat şi proba de yoga atletică. Astfel, el a devenit dublu campion european la competiţia de yoga.

Rezultatele finale ale YOGA SPORTS EURO CUP 2007
(preluate de pe site-ul European Yoga Alliance)

Concursul de Yoga atletica
Barbati
1. Mihai Duma, Romania – 15 p. Campion European 2007
2. Borislav Nikolov, Bulgaria – 9 p.
3. Remus Lomos, Romania – 4 p.

Femei
1. Oksana Sivakivska, Ucraina – 16 p. Campion European 2007
2. Maria Varsami, Romania – 8 p.
3. Daniela Maruntelu, Romania – 1 p.

Concursul de Yoga artistica
Barbati
1. Borislav Nikolov, Bulgaria - 35 p. Campion European 2007
2. Marian Sicra, Romania - 28 p.
3. Remus Lomos, Romania - 26 p.

Femei
1. Oksana Sivakivska, Ucraina - 36 p. Campion European 2007
2. Daniela Stoica, Romania - 30 p.
3. Louise Skjoldan, Danemarca - 23 p.

Concursul de Yoga esoterica
Barbati
1. Mihai Duma, Romania - 10 p.
2. Borislav Nikolov, Bulgaria - 7 p.
3. Rainer Trubel, Germania - 4 p.
Iata deci ca românii de la Scoala de Yoga MISA ne reprezinta cu cinste si succes, in competitiile internationale, desi in tara sunt desconsiderati si discriminati, iar ziaristii de mahala scriu numai minciuni si calomnii, preferand totodata sa treaca sub tacere informatii precum cele de mai sus. Oare de ce?

Alte informatii despre eveniment:
O sărbătoare yoga a însufleţit Copenhaga: Euroyoga 2007 - relatari despre eveniment
Interviu cu Mihai Duma, dublu campion european la Euroyoga 2007
Pagina de web a evenimentului EUROYOGA 2007
Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut organizeaza Congresul Internaţional «YOGA AND THE MILLENARY WISDOM 2008»

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu