Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 aprilie 2008

Congresul internaţional "YOGA and the Millenary Wisdom 2008" - Concursul pentru promovarea valorilor spirituale

Niciun comentariu :
În cadrul congresului internaţional "YOGA and the Millenary Wisdom 2008" – "YOGA şi înţelepciunea planetară milenară 2008", ce va fi găzduit de MISA în perioada 6-8 iunie la Bucureşti, va avea loc un concurs pentru promovarea valorilor spirituale.
Acest test spiritual autentic va conţine trei părţi:

a) Concursul de HATHA YOGA:

* Trei ASANA-e la care se va puncta corectitudinea execuţiei, focalizarea corespunzătoare a minţii şi transformarea stării interioare potrivit efectelor produse de aceste ASANA-e în microcosmosul fiinţei practicantului. Rezultatele se vor puncta de la 1-70, cea mai bună performanţă va fi punctată cu 70 de puncte.

ASANA-ele pentru această secţiune de concurs sunt:

1. SHIRSHASANA
2. PADMASANA
3. VAJRASANA

* Trei ASANA-e care trebuie realizate în mod corect cât mai mult timp posibil, demonstrând astfel o practică autentică în HATHA YOGA. Cel mai bun timp va fi punctat cu 70 de puncte, al doilea cu 46 de puncte, iar al treilea cu 23 de puncte.

ASANA-ele pentru această secţiune de concurs sunt:

1. CHAKRASANA
2. VRISHIKASANA
3. MAYURASANA


b) Concursul de percepţii subtile:

* Participanţii trebuie să perceapă corect starea care va fi manifestată sub forma unui câmp de energie subtilă în timpul concursului, pe un fond muzical adecvat. Vor fi trei teste a câte 10 minute fiecare, iar participanţii vor trebui să aleagă starea pe care au perceput-o, din următoarele 10 stări date: curaj, compasiune, iubire, inocenţă, aspiraţie spirituală, entuziasm, fericire, umilinţă, încredere în sine, inteligenţă creatoare.
* Perceperea corectă a stărilor manifestate va fi punctată cu 70 de puncte. Maximum de puncte care poate fi acumulat în cadrul acestei secţiuni este de 210 puncte.


c) Concursul de inteligenţă:

* Participanţii trebuie să răspundă corect la 3 întrebări de inteligenţă. Fiecare răspuns corect va fi punctat cu 70 de puncte. Maximum de puncte care poate fi acumulat în cadrul acestei secţiuni este de 210.

Câştigătorul concursului pentru promovarea valorilor spirituale va fi cel care va acumula cel mai mare număr de puncte. Premiile pentru cei mai buni yoghini sunt:
- Premiul I: 750 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 30 de zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- Premiul al II-lea: 500 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 14 zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- Premiul al III-lea: 250 euro, plus numeroase alte cadouri şi o binemeritată vacanţă de 7 zile în cadrul staţiunii Costineşti, cazare şi masă.
- 10 Menţiuni a câte 100 de euro fiecare

Surse:
http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5206
http://www.wisdomofyoga2008.net/championship.htm

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu