Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 15 martie 2009

Bliss (Armonie sexuala) - 1997

2 comentarii :
Bliss (titlul sub care a circulat in limba romana este "Armonie sexuala") este un film curajos despre vindecare sexuala, despre perseverenta si iubirea necesare pentru a deveni o fiinta completa si de a forma o relatie de cuplu minunata. Filmul dezvaluie intr-un mod direct foarte multe secrete intime ale barbatilor, femeilor si ale relatiilor lor in cultura contemporana, in care predomina impresiile de suprafata. Pe parcursul lui sunt revelate insa si taine ale practicilor tantrice stravechi, cateva dintre multiplele beneficii ale continentei sexuale, tehnici de control al energiei sexuale masculine, modalitati de eliminare a frigiditatii si insatisfactiei feminine, precum si cai de obtinere a orgasmelor multiple.

Concluzia acestui film este speciala si aduce sperante pe o tema care nu este abordata mai deloc intr-un cinematograf. De fapt Bliss este un film foarte rar, deoarece nici un film de la Hollywood in ultimii 10-15 ani nu a incercat sa abordeze subiectul Tantra atat de deschis. In plus, indica un mod in care foarte multe probleme ale vietii moderne ar putea fi rezolvate prin cunoasterea secretelor Tantrei, prin imbunatatirea vietii sexuale si transformarea ei intr-o cale spirituala.

Este un film care merita vazut, revazut si savurat pe indelete.



Subtitrari in limba romana
Download film

Va recomandam sa vizionati si:
- filmul artistic No mires para abajo (2008)
- documentarul Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre

2 comentarii :

  1. Foarte interesant! Ne mai puteti recomanda si alte filme de acest gen?

    RăspundețiȘtergere
  2. il puteti viziona aici http://viooz.co/movies/9860-bliss-1997.html

    RăspundețiȘtergere