Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 14 februarie 2008

Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata

Niciun comentariu :
Benazir Bhutto spune intr-un interviu din 2 noiembrie 2007 ca Osama bin Laden a fost asasinat. Spune si de catre cine. Insa nici gazda emisiunii, experimentatul ziarist David Frost, nici alti oameni de presa sau agentii, si nici americanii nu au sarit sa intrebe cum, de unde stie, cum de are o informatie atat de precisa... In mod normal asa ceva ar fi fost o stire de top pe toate agentiile de presa. Osama este omul cel mai cautat de pe planeta, cel pentru care se presupune ca americanii au pornit razboaiele in Afaganistan si Irak, cel din cauza caruia trebuie sa renuntam la drepturile noastre cetatenesti, pentru a ajuta in "lupta contra terorismului". In mod straniu in aceasta cautare n-au fost de ajutor nici relatiile familiei Bush cu familia saudita Bin Laden si nici legaturile dintre Osama si CIA stabilite in anii razboiului din Afganistan.


Uimitoarea declaratie n-a devenit cea mai importanta stire de presa a anului 2007 si nici macar o stire de duzina. Pur si simplu nu a existat! In schimb dupa circa 2 luni Benazir Bhutto este asasinata, iar urmele de la locul asasinatului sunt rapid curatate. Pe media alternativa interviul fostei prim-ministru a Pakistanului incepe sa faca furori iar stirea referitoare la interviu patrunde foarte firav si in mass media oficiala. In mod ciudat, imediat apare ca din senin si un nou mesaj video al lui Bin laden, iar agentiile de presa si mainstream media considera ca aceasta stire e mai importanta decat dezvaluirea lui Benazir Bhutto. Si tot in mod ciudat, ca de fiecare data, nimeni nu ia urma casetei pentru a-l gasi pe terorist si nici nu observa ca personajului pe de caseta i s-a mai innegrit barba si ca arata sanatos desi ani de zile ni s-a spus ca e grav bolnav. Incet totul cade in uitare iar lumea curand nici nu-si va mai aminti ca a existat o femeie politician, care a fost asasinata sau pentru ce.

Si uite asa, pentru ca Bin Laden e, pentru conducatorii oculti ai lumii, mai convenabil viu decat mort, mass media s-a conformat, iar planeta va trai in continuare cu teama teroristului numarul 1 si admirand "salvatorii" si "eliberatorii" americani ori rusi care continua "lupta pentru pace ori democratizare". Mai crede cineva ca presa e libera?

Interviul original integral, acordat lui David Frost de catre Benazir Bhutto: http://www.youtube.com/watch?v=oIO8B6fpFSQ

Cititi si:
Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
11 septembrie 2001 - o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu