Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 29 februarie 2008

ÎNTÂLNIRE A MASONERIEI MONDIALE LA BUCUREŞTI? CONVENŢIA B`NAI B`RITH SE VA ŢINE ÎN ROMÂNIA

Un comentariu :
Un articol Antena3 din care aflam inca o data interesul masoneriei evreiesti pentru Romania si care confirma originea masonica a comunismului, daca mai era cineva care nu aflase acest lucru.

"În următoarea perioadă, în Bucureşti vor avea loc evenimente a căror însemnătate depăşeşte cu mult graniţele ţării. Dacă despre organizarea summit-ului NATO, în perioada 2-4 aprilie, presa a relatat pe larg, imediat după acest eveniment în Capitala României va avea loc Convenţia celei mai mari organizaţii evreieşti din lume. Irina Cajal, consilier diplomat la Ministerul de Externe şi la Ministerul Culturii şi Cultelor a anunţat în exclusivitate la News FM, în emisiunea LIVE cu Anca Florea, că în perioada 11-14 mai va avea loc la Bucureşti Convenţia europeană B`nai B`rith.

"Loja B`nai B`rith"
Cine este această organizaţie? Potrivit informaţiilor oficiale, organizaţia B`nai B`rith a fost înfiinţată în 1843, la New York, de 12 emigranţi evrei din Europa. În timp, B`nai B`rith a devenit cea mai puternică organizaţie evreiască din lume, deţinând reprezentanţe în peste 50 de state şi fiind prezentă în mai multe organizaţii internaţionale. Printre acestea, amintim doar ONU, UNESCO şi Consiliul Europei. Neoficial, B`nai B`rith este considerată o organizaţie masonică, după unele surse, chiar cea mai influentă. De altfel, şi Irina Cajal a vorbit la News FM despre "Loja B`nai B`rith" din România, care ar fi cea mai veche organizaţie de acest tip din ţara noastră.

Toţi preşedinţii B`nai B`rith, la Bucureşti
Este aşadar extrem de interesant ce se va discuta la Bucureşti la Convenţia B`nai B`rith din 11-14 mai. Potrivit Irinei Cajal, la această Convenţie vor participa toţi preşedinţii organizaţiilor B`nai B`rith din Europa, precum şi mai mulţi invitaţi din Statele Unite. De altfel, sediul central al organizaţiei B`nai B`rith International se află la Washington, în apropierea Casei Albe. Dacă ar fi să-i credem pe cei care consideră B`nai B`rith una dintre cele mai temute organizaţii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost însuşi Karl Marx, "părintele comunismului."
[...]"
http://www.antena3.ro/Intalnire-a-masoneriei-mondiale-la-Bucuresti-Conventia-B`nai-B`rith-se-va-tine-in-Romania_act_46213_ext.html

Cititi si:
Israelul cumpara România??
Lovitura de teatru pe plan international: efectul Kosovo atinge Israelul
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Profeţiile lui SUNDAR SINGH - Misiunea spirituală a ROMÂNIEI
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

Un comentariu :

  1. Sper ca avem si noi o organizatie care sa supravegheze activitatea acestor masoni si "investitiile" lor
    in Romania.Cu toate amanuntele!

    RăspundețiȘtergere