Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite

3 comentarii :
La inceputul anului, imediat dupa revelion, in mare graba, mercenarul Emil Berdeli si "fratii" sai de la Gardianul au scos 2 editii online ale ziarului, in timp ce majoritatea oamenilor inca mai sarbatoreau, se odihneau sau se aflau in vacanta. Ar fi scos ei si editii pe hartie dar nu aveau oameni care sa le tipareasca, sa le distribuie, sa le vanda ori sa le cumpere. Nu a lipsit un articol extrem de calomnios impotriva yoghinilor MISA. Unul singur, dar a fost copiat in ambele editii. Articolul continea in afara de minciuni si afirmatii discriminatoare, chiar si o serie de amenintari la adresa yoghinilor.

Deci de sfantul Vasile, avand inca sarmaua in gura si fiind usor mahmuri, gardienii disperati au incercat sa mai recupereze ceva din traficul site-ului lor, ce scade continuu, probabil tocmai datorita articolelor mincinoase, calomnioase la adresa MISA, care incalca orice limita a bunului simt si a deontologiei.
Insa pierderea cititorilor nu i-a oprit pe acesti asa zisi ziaristi sa fie in continuare foarte vehementi si neobositi in aberatiile lor la adresa MISA din ultima perioada. Ziarul Gardianul impreuna cu directorul sau Alecu Racoviceanu sunt renumiti pentru informatiile din culise si relatiile stranse cu lumea fostei securitati, a serviciilor secrete, a parchetelor, politiei si bineinteles cu cea a masoneriei albastre. Iar in acest moment in parchet sunt niste procurori care se fac vinovati de abuzuri si care au nevoie de "sprijin".

Campania calomnioasa a ziarului Gardianul vizeaza deci influentarea judecatorilor care vor prezida luni 7 ianuarie 2007, urmatorul termen in dosarul privind plangerea impotriva hotararii de neincepere a urmaririi penale (NUP), in cazul procurorilor implicati in desciderile abuzive si violente din martie 2004. In acest caz 33 de yoghini au facut plangere impotriva hotararii de NUP date de parchet in favoarea procurorilor ce au participat la atacarea si talharirea yoghinilor in martie 2004. In plus in urmatoarea perioada vor avea loc infatisari in celelalte dosare care ii privesc pe yoghini si se vizeaza influentarea si a acestor cauze.

Iata deci care sunt jocurile pe care le face Gardianul si de ce refuza cu obstinatie sa publice orice drept la replica furnizat de catre Biroul de presa al MISA!

"Prin aceste mijloace abile de manipulare nebănuite şi nevăzute de către opinia publică, dar foarte sigure, vom câştiga în orice situaţie atenţia şi încrederea publică. Prin ele, după caz, vom întărâta sau vom linişti, după cum avem nevoie, spiritele în probleme politice, le vom convinge sau le vom amăgi, scoţând de sub tipar când adevărul, când minciuna, când ambele abil combinate, adeverind sau dezminţind faptele, după înrâurirea pe care urmărim ca acestea să o aibă asupra publicului, pipăind totdeauna cu mare prudenţă şi grijă locul, înainte de a pune cu fermitate piciorul pe el. Acţionând astfel îi vom învinge pe duşmanii noştri fără doar şi poate, deoarece ei nu vor avea la dispoziţie publicaţii prin care să-şi poată spune cuvântul până la sfârşit sau denigrând nu le vom permite să dea nici o replică în ziar în urma măsurilor pe care le-am arătat. Astfel, prin campanii mincinoase lansate contra duşmanilor noştri nici nu va mai trebui să-i combatem cu temeinicie.
În caz de nevoie îi vom combate cu tărie prin ziarele noastre oficiale recurgând chiar la calomnii distrugătoare ce vor fi lansate prin presa noastră din categoria a treia."

"40. Trebuie ca reprezentantii opozitiei politice să fie inchisi. Se va incerca prin toate mijioacele racolarea acelor opozanti care se bucura de stima populatiei băştinaşe. Dacă nu cedează, trebuie compromisi prin campanie de denigrare. Inainte ca ei sa se intipărească in constiinta maselor, trebuie lichidati prin asa numite "intamplări neprevazute" sau inchisi sub acuzatia de crimă de drept comun. Numai in cazuri cu totul speciale se admit procese politice, care vor fi tinute sub acuzatia de "inalta trădare"."
Directivele NKVD pentru ţările din lagarul sovietic; Moscova 2-6-1947 (Strict secret) K-AA/CC113, indicaţia NK/003/47


Către Gardianul
În atenţia Colegiului editorial

În urma articolului publicat în 22 decembrie 2007, Biroul de Presă MISA solicită acordarea următorului drept la replică, în aceleaşi condiţii în care a apărut articolul respectiv.

DREPT LA REPLICĂ

Câteva motive pentru a publica replicile MISA


În urma articolului „De ce nu am publicat MISA” din Gardianul din 22 decembrie, fără autor, Biroul de Presă solicită acordarea dreptului la replică.

Din 22 noiembrie Gardianul a publicat aproape zilnic câte un articol defăimător la adresa MISA, o veritabilă campanie de presă anti-MISA. În nici unul dintre aceste articole nu apare punctul de vedere oficial al MISA, care până acum nu a fost solicitat. Nici una dintre cele şapte replici MISA nu a fost publicată. Prezumţia de nevinovăţie este călcată în picioare. La adresa MISA sunt formulate acuzaţii foarte grave, iar ziariştii Gardianul încalcă cu rea intenţie regulile profesiei de jurnalist. Acuzele publicate de Gardianul se menţin la nivel de bârfă şi zvonuri, fără probe sau mărturii ale unor surse de încredere. În aceste condiţii pe data de 21 decembrie Gardianul publică un articol în care încearcă să justifice neacordarea dreptului la replică.
Argumentele nu stau însă în picioare. Biroul de Presă MISA precizează că numai una din cele şapte replici trimise depăşeşte ca mărime articolul din ziar, dar asta pentru că atenţie! articolul conţine 132 de erori grave în 80 de rânduri, care sunt analizate în detaliu. De asemenea, în aceste replici Biroul de Presă MISA a negat toate acuzaţiile care se aduc mişcării. Nu a răspuns la atacurile la persoană aduse lui Mihai Stoian şi Oltei Mutulescu, pentru că punctul de vedere pe care îl reprezintă Birou de Presă MISA este al mişcării care însumează zeci de mii de yoghini. Biroul de Presă al şcolii de yoga a precizat clar în replicile trimise că acuzaţiile de gen: MISA este o sectă şi face filme porno sau că yoghinii îşi beau urina în grup sunt minciuni.
Ne întrebăm care este scopul campaniei Gardianul dacă se joacă atât de „murdar” încât nici măcar nu se respectă dreptul fundamental de a i se acorda celui acuzat posibilitatea de a-şi exprima punctul de vedere.

Biroul de Presă MISA
23 decembrie 2007


NOTĂ. Această replică a fost trimisă redacţiei Gardianul pe data de 23 decembrie. Până în data de 5 ianuarie 2008 replica nu a fost publicată.

Comunicat preluat de pe http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4981

Citiţi şi:
Înaintea celui de-al treilea termen al procesului MISA, presa dezlănţuie o nouă campanie anti-MISA cu scopul de a influenţa justiţia şi opinia publică
18 Martie 2004 - Abuzuri si persecutii impotriva lui Gregorian Bivolaru si a MISA
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovaţii pentru abuzurile din timpul percheziţiilor din 18 martie 2004 trebuie să plătească
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice
O nouă performanţă în Gardianul. 132 de greşeli în numai… 80 de rânduri!!!
Replica adevărului zdrobitor. MISA îi provoacă la un PARIU pe ziariştii mincinoşi de la Gardianul
Reflecţii electorale în ton voios. Fumigena MISA, din nou la rampă
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Răspunsuri de bun-simţ la întrebări fierbinţi
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
Aberatiile realitatii (tv): Dormi linistit! FNI te informeaza, dar nu bine
ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason

3 comentarii :

  1. Mom cher,
    "Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni" sunt cumva acelasi lucru cu "Protocoalele Inteleptilor Sionului" ale Marelui Congres Masonic, care s-a tinut în Elvetia, la Bâle (Basel), în 1897 despre care
    Nilus spune:
    "1901, I succeeded through an acquaintance of mine (the late Court Marshal Alexei Nikolayevich Sukotin of Chernigov) in getting a manuscript that exposed with unusual perfection and clarity the course and development of the secret Jewish Freemasonic conspiracy, which would bring this wicked world to its inevitable end. The person who gave me this manuscript guaranteed it to be a faithful translation of the original documents that were stolen by a woman from one of the highest and most influential leaders of the Freemasons at a secret meeting somewhere in France—the beloved nest of Freemasonic conspiracy."
    Raspuns cu da sau nu :D...
    Daca se poate, poate cineva demonstra cu logica, adica folosind inferenta valide logic si nu inferente valide esoteric ca francmasoneria are ceva ci MISA...
    Personal eu ce am citit pana acum pe acest blog are aceeasi logica pe care o vad si la articolele din Gardianul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti liber sa crezi ce vrei dar sfatul meu e sa vezi faptele si sa lasi speculatiile. Citeste protocoalele si vezi daca seamana cu ceea ce se intampla azi in lume, cu ceea ti se intampla tie sau cu ceea ce se incearca impotiva MISA. Pentru un "fals" care a aparut acum 100 de ani este fabulos faptul ca descrie foarte multe din realitatile si strategiile cotidiene. Deci fie e o mare profetie :D fie cineva il aplica!

    Ti se pare ca "dezvaluirile" din gardianul au vreo legatura cu spiritul de dreptate, de religiozitate si cu pudibonderia care i-au apucat brusc pe ziaristi? Presupunand ca ar fi asa de ce tocmai acum? Toate "dezvaluirile" contin date vechi de mai multi ani, interpretate in asa fel incat sa sune acuzator. Daca exista elemente noi de ce nu sesizeaza justitia? Iti spun eu de ce! Pt ca se urmareste o judecata in piata publica cu asa zisele dovezi din rechizitoriul facut de procurori, dovezi care nu sunt bune de nimic altceva decat de o campanie negativa.

    Daca vrei sa faci o investigatie adevarata si sa vezi ce se ascunde in spatele campaniei de presa porneste si de la principiul: "cui prodest".

    Ca tot vorbesti de demonstratii tu poti sa demonstrezi ca cei de la gardianul nu au nici o legatura cu masoneria? Cum explici ca nu acorda nici un drept la replica si ca au aruncat la gunoi orice urma de deontologie profesionala??

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta Protocoalele inteleptilor Sionului sunt autentice. Ceea ce s-a scris acolo cu mai bine de oi suta de ani in urma s-a aplicat cu o precizie de,,,ceas elvetian ca tot s-a tinut congresul franc-masonic la Basel...Numai naivii mai pot crede ca e o inventie a Ohranei sau a nu stiu cui. Evreimea internationala organizata prin bratul sau framcmasoneria ne controleaza vietile si vrea sa ne transforme in mase de vite cu fata umana, in sclavi "fericiti" care sa munceasca pentru a-i imbogati pe stapanii lumii, "poporul ales"....

    RăspundețiȘtergere