Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 1 august 2007

Inaugurarea facilitatii de sondaje de opinie pe blog

Niciun comentariu :
Incepand de astazi, 1 August 2007, am inaugurat pe blog o noua optiune: cea de sondaje de opinie. Puteti gasi aceasta optiune in partea stanga a blogului.

Primul sondaj, care va fi deschis pe toata durata lunii August, va fi referitor la preferintele dumneavostra privind domeniile de pe blog. Optiunile de vot pentru acest sondaj sunt categoriile de articole de pe blog, dar si optiunea de "altele noi", cu rugamintea ca daca bifati aceasta optiune, sa precizati in detaliu domeniul dorit intr-un comentariu la acest articol. Puteti folosi de asemenea facilitatea de comentariu la acest articol daca aveti observatii sau sugestii referitoare la tema acestui sodaj. In cadrul sondajului puteti bifa una sau mai multe optiuni.

Va multumim.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu