Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 august 2007

In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor

Niciun comentariu :
Dupa programul de supraveghere globala invizibila SUA oficializeaza interceptarea fara mandat judiciar dand mana libera incalcarii dreptului la viata privata. Urmatorul pas pentru obtinerea controlului absolut de catre conducatorii masoni ai Americii este implantarea de chip-uri in corpul uman. Deocamdata se incepe cu militarii, bolnavii si copiii. Sa spunem adio Constitutiei SUA si libertatilor consacrate de ea!

SUA adoptă interceptarea fără mandat judiciar
Preşedintele George Bush a obţinut o victorie în Congres
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite a adoptat un proiect de lege care permite autorităţilor să asculte convorbirile telefonice şi să intercepteze poşta electronică a străinilor suspectaţi de terorism - fără mandat judecătoresc.

Votul din Camera Reprezentanţilor urmează celui din Senat, care aprobase proiectul în primă lectură, astfel că proiectul de lege va ajunge în curând la preşedintele George Bush pentru promulgare. Casa Albă spune de altfel că era nevoie de această lege pentru ca măsurile împotriva ameninţărilor teroriste să poată fi luate mai rapid. Preşedintele George Bush a declarat că hotărârea elimină anumite lacune de comunicare în relaţia cu serviciile secrete străine.

Criticii sunt îngrijoraţi însă că actul normativ va încălca dreptul la viaţă privată şi libertăţile individuale.
BBC


Soldaţii americani vor avea chip-uri implantate în creier
Departamentul de Apărare al Statelor Unite vrea să introducă microcipuri de dimensiuni foarte mici în creierele soldaţilor săi. Potrivit celor de la Inteldaily, chip-urile, realizate la Centre for Bioelectronics, Biosensors and Biochips (C3B) de la Universitatea Clemson, vor monitoriza informaţiile legate de starea de sănătate a soldaţilor.

Acest lucru înseamnă că medicii vor putea să obţină informaţii detaliate despre un soldat rănit, rămas inconştient pe câmpul de luptă.

Militarii nu sunt foarte încântaţi de idee, pentru că chip-ul va dezvălui modul în care se simt, 24 de ore pe zi. Ei se tem că astfel vor fi puşi sub urmărire, chiar şi atunci când sunt în afara serviciului.

Biochip-urile ar putea fi testate pe oameni peste cinci ani, iar Departamentul de Apărare ar putea începe să le utilizeze imediat după aceea.
Sursa: CHIP


cititi si: http://www.noverichipinside.com/
http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu