Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 august 2007

Gregorian Bivolaru despre persecutiile politice la care au fost supusi yoghinii dupa 1989

Niciun comentariu :
Ameninţările liderilor PDSR (actualul PSD) din anul 1994 au fost confirmate de faptele şi acţiunile criminale pe care ei le-au comandat
Acestea au culminat cu “Operaţiunea Christ” din martie 2004 şi fabricarea dosarului în care membrii MISA sunt acuzaţi de trafic de persoane, în aprilie 2005

de Gregorian Bivolaru

În anul 1994, în luna noiembrie (într-o noapte, după orele 21, atunci când eram singur acasă), a venit la mine, la apartamentul în care locuiam, un ciudat MESAGER, care a refuzat să-şi spună numele, însa mi-a specificat că era COLONEL în cadrul poliţiei secrete (SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAŢII). El a insistat să avem o discuţie STRICT CONFIDENŢIALĂ. El a specificat că această întrevedere este foarte importantă pentru binele meu. Am acceptat şi, încă de la începutul discuţiei, el mi-a spus că are “MISIUNEA” să-mi comunice unele “SFATURI IMPORTANTE”, de care va trebui să ţin seama.

În realitate, mi-am dat seama că toate “SFATURILE” pe care el mi le-a transmis erau, de fapt, nişte “ORDINE” CLARE ŞI UNELE AMENINŢĂRI care (conform afirmaţiilor sale) proveneau de la LIDERII PARTIDULUI (partidul aflat la putere în acel moment, PDSR, a devenit apoi Partidul Social Democrat, iar printre liderii acestuia era şi Adrian Năstase).

Iată ce mi-a spus el atunci:
Liderii PARTIDULUI (PDSR) sunt foarte supăraţi pe mine pentru că eu şi toţi ”derbedeii” de la MISA (şcoala de yoga) am devenit deja ”DUŞMANI DECLARAŢI” ai Partidului. Este evident că noi toţi facem PROPAGANDĂ OSTILĂ atât Partidului (PDSR), cât şi CONDUCĂTORILOR SĂI, convingându-i pe foarte mulţi oameni cu ideile noastre veninoase, pentru a SABOTA astfel AUTORITATEA PARTIDULUI şi a declanşa în mod intenţionat un curent OSTIL de opinie la adresa lui în întreaga ţară. Tupeul meu şi al sectanţilor de la MISA a întrecut deja orice măsură şi ei îmi transmit că de acum înainte nu vor mai tolera această situaţie.

Mi s-a comunicat atunci că am un termen de două luni pentru a duce la îndeplinire următoarele “SFATURI”:
1) SĂ DESFIINŢEZ CÂT MAI REPEDE MISA (Şcoala de yoga). Motivul desfiinţării va trebui să-l inventez chiar eu.
2) Să încetez definitiv în România orice MANIFESTARE COLECTIVĂ de yoga şi să nu mai organizez niciodată nici un fel de conferinţe publice despre yoga.
3) Să încetez definitiv orice critică sau propagandă publică duşmănoasă la adresa Partidului (PSD, numit atunci PDSR) şi a CONDUCĂTORILOR SĂI, atât în ţară, cât şi în străinătate.
4) După ce desfiinţez MISA (Şcoala de yoga), să nu mai înfiinţez niciodată în România o altă organizaţie de nu contează ce orientare.

În cazul în care nu am să respect aceste SFATURI, trebuie să fiu sigur că voi avea din nou mari necazuri, aşa cum am mai avut şi voi vedea atunci că nu va exista pentru mine nici o posibilitate de scăpare.

Dacă nu voi face ceea ce sunt “sfătuit”, voi fi sigur “DISTRUS” şi atunci O SĂ MĂ CONVING CINE ESTE MAI PUTERNIC ÎN ACEASTĂ ŢARĂ. TREBUIE, ÎNSĂ, SĂ FIU SIGUR CĂ DACĂ MĂ ÎNCĂPĂŢÂNEZ ŞI NU FAC CE MI SE CERE, VA FI FOARTE RĂU PENTRU MINE. Dacă voi îndrăzni să mă opun şi nu desfiinţez MISA, voi vedea că, oricum, până la urmă, ea nu va scăpa şi va fi cu siguranţă desfiinţată.

Răspunsul meu în finalul acelei întâlniri a fost că nu sunt de acord să respect şi să îndeplinesc acele “SFATURI”, nişte ORDINE mascate care urmăresc să mă forţeze prin teroare să acţionez împotriva voinţei mele, datorită unor ameninţări şi a şantajului.

La plecare, îmi amintesc foarte bine că respectivul mesager mi-a spus “PROFETIC”:
“ Să ştii că acesta este ultimul avertisment care ţi se dă. Dacă nu-l iei în serios, o să vezi ce o să urmeze şi ai să regreţi că nu ne-ai ascultat, dar atunci va fi prea târziu. Tu nu-ţi dai seama că eşti mult prea mic, tu şi toţi sectanţii tăi, ca să vă luptaţi cu acest partid? Ai să vezi cum o să fiţi zdrobiţi cu toţii ca nişte muşte!!”

După respectiva întâlnire, am fost înclinat să cred că tot ceea ce mi s-a transmis atunci se limitează la nişte BANALE AMENINŢĂRI ale liderilor partidului aflat la conducerea ţării, care urmăresc în felul acesta să mă manipuleze prin ameninţări şi şantaj să nu-i mai “deranjez” prin criticile mele. Mărturisec că după aceea nu m-am aşteptat deloc ca acele ameninţări să înceapă să fie urmate (după ce s-a sfârşit termenul fixat al celor două luni) de anumite ACŢIUNI şi FAPTE CRIMINALE care, unele dintre ele, au avut urmări îngrozitoare şi profund zguduitoare pentru mine.

Aş putea spune că după aceea – în anii care au urmat – pentru mine s-a dezlănţuit în România un CALVAR ÎNSPĂIMÂNTĂTOR care a fost (FĂRĂ ÎNDOIALĂ) dirijat în secret şi comandat politic de liderii partidului respectiv (actualul PSD). Aceşti lideri corupţi au urzit o conspiraţie criminală care a urmărit nu numai distrugerea mea, din toate punctele de vedere, ci şi desfiinţarea şcolii de yoga MISA.

Deşi atunci aceste ameninţări referitoare la desfiinţarea MISA au fost pentru mine incredibile, în aprilie 2005, toate acestea au devenit o şocantă realitate prin ÎNSCENAREA FLAGRANTĂ, care a fost realizată de PROCURORI (la COMANDA POLITICĂ a lui Adrian Năstase), a unui aberant DOSAR PENAL pentru TRAFIC DE PERSOANE. Datorită “FABRICĂRII” acestui halucinant DOSAR PENAL (care, din nefericire, seamănă uluitor de mult cu faimoasele DOSARE de tristă amintire ale EPOCII STALINISTE ), întreaga conducere a Şcolii de Yoga – MISA (peste 40 de persoane) a fost deja învinuită, iar eu (Bivolaru) am fost, din nou, considerat şi în acest DOSAR PENAL – SINGURUL INCULPAT şi pentru a doua oară s-a emis pe numele meu un mandat de arestare. În ACTELE OFICIALE care au fost transmise în Suedia în legătură cu acest nou DOSAR PENAL “FABRICAT” la comandă politică, se sugerează că deja voi primi – CU TOATE CĂ SUNT NEVINOVAT – o pedeapsă de 20 de ani închisoare.

Prin intermediul acestui nou DOSAR PENAL (care a fost “FABRICAT” la COMANDA POLITICĂ a lui Adrian Năstase) acţiunea criminală de DESFIINŢARE cu orice preţ a acestei şcoli de yoga (MISA) este evidentă, dacă avem în vedere faptul că DEJA S-A CERUT CONFISCAREA a 70 de case (ASHRAM-uri), în care locuiau yoghini în cadrul acestei şcoli de yoga şi, mai mult decât atât, S-A CERUT CONFISCAREA tuturor clădirilor şi a sediilor în care MISA îşi desfăşura activitatea. În ceea ce priveşte soarta care îi aşteaptă pe cei 40 membri din conducerea MISA, care deja au fost învinuiţi în acest DOSAR PENAL (“FABRICAT” la COMANADĂ POLITICĂ) este posibil ca datorită CORUPŢIEI Justiţiei din România (care răspunde cu o totală supunere la COMENZILE POLITICE), ei să fie condamnaţi la mulţi ani de închisoare - FĂRĂ A FI ÎN REALITATE VINOVAŢI. Faptele care deja există în cazul de faţă vorbesc de la sine.

În cazul de faţă, dovada că respectiva întâlnire cu acel mesager (care mi-a transmis acele “ORDINE” şi AMENINŢĂRI ale liderilor PDSR) a existat cu adevărat este destul de evidentă. Această dovadă ne apare ca fiind foarte clară (chiar dacă ea rezultă prin DEDUCŢIE), dacă luăm în consideraţie CAZUL FOARTE GRAV al exploziei declanşate şi al incendiului, ce au fost, amândouă, provocate în mod criminal (la sfârşitul termenului de două luni care îmi fusese fixat de LIDERII PARTIDULUI) în apartamentul meu (în februarie 1995) de făptuitori pe care POLIŢIA nu i-a găsit niciodată după aceea. Totodată, această dovadă apare ca fiind foarte clară, dacă luăm în acelaşi mod (prin DEDUCŢIE) în consideraţie toate celelalte acţiuni abuzive şi ilegale pe care liderii partidului şi, în acelaşi timp, primul ministru Adrian Năstase le-a COMANDAT POLITIC, atât în anii care au urmat, dar mai ales în anul 2004, an în care aceste abuzuri şi ilegalităţi împotriva mea au atins culmea).

Toate acestea indică fără îndoială existenţa INTENŢIILOR PREALABILE ale liderilor PSD, care, după aceea, au fost definitivate într-un PLAN DIABOLIC care a fost urzit atât împotriva mea, cât şi a Şcolii de Yoga MISA. Aceste aspecte probează astfel (PRIN FAPTELE ŞI ACŢIUNILE CRIMINALE care au urmat în timp, datorită COMENZILOR POLITICE) existenţa unei CONSPIRAŢII MÂRŞAVE ce a fost urzită şi dirijată la vârf de liderii partidului respectiv (pentru a-şi atinge SCOPURILE abjecte pe care şi le-au propus).

Citiţi şi:
Gabriel Andreescu despre ultimul rechizitoriu dat de procurori presei
05.02.1995 - Explozia criminală

yogaesoteric.net
3 august 2007

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu