Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 august 2007

Experiente militare secrete in domeniul paranormal

3 comentarii :
Romania: Experiente militare secrete

In anii '80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes.

Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite conditii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.

FURATI DE RUSI
In timpul aparitiei "norului gri", pe un fond de un albastru intens imposibil de descris in cuvinte, au fost raportate disparitii de persoane, uneori acestea aparand in alte locuri. Atasatii militari sovietici au facut "schimb de experienta" cu cercetatorii romani, uneori furandu-le pur si simplu rapoartele secrete.

ASPIRAT DE NORUL GRI
Unul dintre cercetatorii angajati de Ilie Ceausescu s-a lasat aspirat de norul gri. El a disparut din fata observatorilor timp de 4 ore, fiind gasit la o distanta apreciabila. A descris o calatorie intr-un univers paralel straniu, asemanator ca peisaj cu cel din care "plecase". I s-a parut ca incursiunea sa a durat pana in 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca in oglinda, si a slabit 8 kilograme in urmatoarele zile. Cercetatorii au numit fenomenul norului gri "poarta timpului", o poarta energetica spre un univers paralel.

EXPERIMENTUL CERNOBROV
In anii '80, in paralel cu cercetarile militarilor romani de la Lacul Gotes, Vadim Cernobrov, nascut si crescut intr-o unitate militara de aviatie, absolvent al Institutului de Aviatie din Moscova, sectia Aerospatiale, si-a constituit un grup de cercetare. Acest grup a batut muntii Rusiei in cautare de anomalii electromagnetice asemanatoare cu cele din Muntii Buzaului. Mergand mai departe decat romanii, Cernobrov s-a apucat sa construiasca o masina a timpului, intr-o fabrica militara dezafectata, avand caracteristicile electromagnetice din zonele studiate. El a reusit, cu aceasta masina, sa dea timpul inapoi cu 3 procente.

OPT DISPARUTI
Rusii au facut cercetari in domeniu inca de pe vremea lui Stalin, cand functiona Institutul de Cercetare a Lumilor Paralele. Experimentele erau conduse de doi academicieni recunoscuti, Kurciatov si Ioffe. In 1952, Lavrenti Beria, seful politiei secrete, a initiat un proces impotriva cercetatorilor acestui institut, soldat cu executarea prin impuscare a 18 specialisti si deportarea in lagare a altor 59. Hrusciov a pus din nou institutul pe picioare, dar, in 1961, un experiment nereusit s-a soldat cu disparitia a opt cercetatori renumiti. Familiile lor cred si astazi ca acestia au fost ucisi dintr-un motiv sau altul, ci nu disparuti pur si simplu.

EXPLOZIA MISTERIOASA
In 1989, pe 30 august, s-a produs cea mai ciudata experienta. Se efectua un test cu un modul al timpului, care cantarea 780 de tone, in insulele Anjou.
La bord se aflau trei cercetatori, cand o explozie infernala, fara cauze vizibile, a facut praf arhipelagul de 2 kilometri in diametru.
Ultimele informatii de la bord proveneau dintr-o lume paralela, in care modulul, dupa coliziunea cu un obiect mare, ramasese fara sectorul de propulsie.
Cercetatorii n-au murit in acea explozie. In inregistrarile din arhiva se afla urmatoarea relatare: "devenim transparenti, putem sa ne vedem oasele si venele, toate obiectele ne apar duble, este foarte intuneric afara, mai avem oxigen doar pentru 43 de ore, dar nu ne mai putem intoarce".

ADINA MUTAR
Ziarul

3 comentarii :

  1. BAAAH...nu esista insulele Anjou...Anjou e o provincie in Franta... MINCIUUNI

    RăspundețiȘtergere
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Anjou_Islands

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de unitate de langa lacul Gotes, oricum nu au rezolvat nimic......pt ca dupa ce au montat unitatea acolo nu mai avea loc evenimentul mult asteptat adica ceata albastra

    RăspundețiȘtergere