Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 6 august 2007

Amanare in judecarea dosarului 6D

Niciun comentariu :
Cel de-al doilea proces al lui Bivolaru a fost amânat
Luni 06 august 2007, 10:27

Cel de-al doilea proces al liderului Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, a început luni, la Tribunalul Bucureşti, cu o amânare, după ce instanţa a constatat că atât acesta, cât şi ceilalţi inculpaţi din dosar au fost citaţi greşit.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru 24 septembrie judecarea procesului pentru ca liderul MISA, Gregorian Bivolaru, să fie citat la adresa din Suedia, iar ceilalţi 20 de inculpaţi trimişi în judecată în acelaşi dosar să îşi poartă angaja apărători.

La termenul de luni al procesului, inculpaţii au arătat în faţa instanţei că au fost trimişi în judecată pentru trafic de persoane, nu pentru trafic de minori cum au fost citaţi. Judecătorul a promis că până la data de 24 septembrie această greşeală va fi rectificată.

Împotriva celor 20 de adepţi MISA şi a liderului lor au fost formulate mai mult de zece capete de acuzare. Este vorba despre trafic de persoane, propagandă naţionalist-şovină, instigare la ură rasială, promovarea ideologiei fasciste, instigare la ultraj contra bunelor moravuri şau tulburarea liniştii publice.

Sursa: Realitatea TV

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu