Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 29 iunie 2007

Virtuti terapeutice ale merelor si ale fructelor de soc

Niciun comentariu :
Cidrul de mere previne cancerul
Cidrul de mere consumat zilnic poate preveni cancerul, bolile cardiace si accidentele cerebrale datorita unei concentratii mari de antioxidanti, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Glasgow, Anglia. Cidrul de mere si vinul rosu au o concentratie extrem de mare de fenoli (antioxidanti), prezenti in numar mult mai mare decat in merele crude. Polifenolii ajuta la eliminarea substantelor chimice care afecteaza celulele din organism, impiedicand inmultirea haotica a acestora.
Sursa: http://www.ziarulcn.com/

Fructele de soc inhibă viruşii de gripă
De puţin timp, fitoterapeuţii norvegieni au descoperit că fructele de soc reprezintă un elixir de sănătate foarte puternic. Surprinzător, chiar fructele de soc imature se numără printre cele mai valoroase dezintoxicante din fitoterapia cotidiană. Fructele de soc, potrivit unor studii recente, reuşesc să inhibe viruşii care produc formele grave de gripă. De aceea, în situaţii critice, se apelează la terapia cu tinctură de soc. Aceasta acţionează cu succes şi în combaterea altor afecţiuni: ca depurativ, diuretic şi purgativ foarte puternic, în boli de piele, rebele, la formele clasice de tratament, tulburări de asimilaţie şi endocrine, cancer, boli psihice, obezitate şi tendinţa de îngrăşare, acnee, psoriazis, dermatoză alergică şi ca hipotensiv de intensitate moderată. Terapia cu tinctură din fructe de soc a demonstrat că în 75 la sută din cazuri bolnavii de gripă s-au vindecat mult mai repede şi nu s-au mai confruntat cu alte complicaţii respiratorii. Rezultate foarte bune au fost semnalate şi în cazul bolnavilor cu insuficienţă reno-urinară, constipaţie cronică, reumatism degenerativ, gută, alergii de tot felul, intoxicaţii. Pentru orice afecţiune, specialiştii precizează să nu se depăşească doza recomandată de medic. În cura de slăbire, odată cu tincura de soc, pacientul urmează şi o dietă recomandată de nutriţionist.
Sursa: http://www.adevarul.ro/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu