Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 7 iunie 2007

O metoda yoghina de regenerare rapida dupa o intensa activitate intelectuala

Niciun comentariu :
Persoanele care sustin o activitate intelectuala intensa cunosc fenomenul de oboseala care apare dupa cateva ore de efort mental sustinut. Exista o metoda yoghina care ne permite sa ne recuperam rapid fortele intr-un asemenea caz, si aceasta este Laya Yoga. Jumatate de ora de practica a acestui tip de meditatie yoghina conduce la o rapida regenerare a capacitatii intelectuale. Se poate folosi dupa preferinte mantra pe Ajna Chakra sau alta mantra fata de care avem afinitati. Dupa o asemenea meditatie reusita apare o stare de prospetime la nivel mental, de buna-dispozitie interioara, de relaxare/detensionare, de calm, de euforie.

Aceasta metoda este foarte potrivita intr-un asemenea caz deoarece presupune tot o operare cu mintea, si pentru persoanele centrate intelectual este o metoda care poate fi privita ca fiind la indemana. Un alt avantaj este ca poate fi practicata doar fiind cu ochii inchisi si asezati pe un scaun, asadar ne putem incarca cu energie benefica chiar si in situatii in care nu avem conditiile necesare efectuarii unei sedinte de asane.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu