Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 1 iunie 2007

Ion Iliescu a decorat pe ascuns patru masoni

Niciun comentariu :
Ion Iliescu a decorat patru masoni, între care şi Marcel Schapira

Una dintre rarele ocazii in care Masoneriei i se recunosc, oficial, merite politice a prilejuit-o decorarea, de catre presedintele Iliescu, a catorva lideri masoni. Evenimentul nu a fost mediatizat, dar decretele privind atribuirea decoratiilor au fost emise la sfarsitul lunii mai si au fost publicate, joi si vineri, in Monitorul Oficial. In textul decretelor, numele celor decorati nu sunt insotite de vreo functie sau de vreo referire la Masonerie, ci doar de tara ai carei cetateni sunt. Din punctul de vedere al rangului in Masonerie, dar si al rangului decoratiei, cel mai important personaj este Fred Kleinknecht, care a primit Steaua Romaniei in grad de Mare Ofiter, si care este suveran mare comandor al Supremului Consiliu de Rit Scotian Antic si Acceptat din SUA (Supremul Consiliu Mama al Lumii). Urmatorii ca ierarhie, distinsi cu Steaua Romaniei in grad de Comandor, sunt Constantin Iancu (suveran mare comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania) si Alfred Koska (mare maestru al Marii Loji Unite din Germania). Printre masonii decorati se afla si Marcel Schapira, cetatean francez, care a primit Steaua Romaniei in grad de Ofiter, si care detine functia de mare maestru de onoare al Marii Loje Nationale Romane. Tuturor acestora, conform decretelor, decoratiile li se acorda "pentru sprijinul constant acordat in promovarea imaginii reale, in mediile politice si economice internationale, a transformarilor democratice petrecute in Romania dupa Revolutia din Decembrie 1989" precum si "pentru sustinerea eforturilor tarii noastre de integrare in structurile euroatlantice".
Sâmbătă, 07 Iunie 2003 - 02:45 PM
Amos news

Detalii despre acest eveniment gasiti in articolul Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu