Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 iunie 2007

Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale

Niciun comentariu :
De mai multi ani de zile profesorul de yoga Gregorian Bivolaru face dezvaluiri despre planurile criminale ale francmasoneriei de a reduce prin felurite mijloace populatia Terrei cu cateva miliarde de oameni. Pentru acest fapt a fost catalogat in fel si chip de catre presa si oameni politici.
Anii au trecut si intre timp apar tot mai multe date si tot mai multi oameni care s-au dedicat luptei pentru demascarea manipularii mondiale pe care o realizeaza secta satanica a masoneriei in scopul obtinerii controlului total.

Demersurilor unor activisti ai apararii libertatilor democratice, precum cunoscutii Alex Jones si David Icke, li s-a alaturat jurnalistul de investigatii Daniel Estulin, autorul a doua carti despre Grupul Bilderberg, un club secret aflat la varful piramidei oculte.

Printre alte dezvaluiri socante Daniel Estulin prezinta in original un raport secret realizat in 1974 si semnat de catre Henry Kissinger, membru Bilderberg si fost consilier prezidential, in care se prezinta metodele de reducere drastica a populatiei globale, pornindu-se de la premisa ca resursele planetare ar putea sustine numai 3 miliarde de oameni.


Punctul 29 al raportului descrie adevaratele intentii ale oligarhiei masonice. Planul este de a reduce populatia Terrei cu 500 de milioane pana in anul 2000 si cu 3 miliarde pana in anul 2050.

Urmariti si inregistrarea unei emisiuni, de la o televiziune olandeza (subtitrare in engleza), unde se discuta despre intalnirea Bilderberg 2007 de la Istanbul, planurile criminale de reducere a populatiei globale, implicarea familiei regale olandeze in gruparea Bilderberg, nelamuririle unor politicieni si oameni de presa la adresa faptului ca seful statului olandez participa la intruniri secrete, desi este finantat din bani publici si despre puterea acestui grup asupra presedintilor SUA sau a prim ministrului britanic.


Bibliografie si resurse suplimentare:

Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004]
PIRAMIDA DECIZIILOR GLOBALE: DAVOS-BILDERBERG-G8 (I)
PIRAMIDA DECIZIILOR GLOBALE: DAVOS-BILDERBERG-G8 (II)
Documentele secrete publicate de Estulin
Interviu luat de Alex Jones lui Daniel Estulin

Site-ul lui Alex Jones: http://www.infowars.com/
Site-ul lui David Icke: http://www.davidicke.com/
Site-ul lui Daniel Estulin: http://www.danielestulin.com/
Informatii Bilderberg: http://www.bilderberg.org

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu