Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 15 iunie 2007

Despre iubire si Dumnezeu

Niciun comentariu :
In cartile spirituale sunt multe descrieri ale calitatilor pe care trebuie sa le aiba un cautator pe calea spirituala, pentru a avea un succes rapid.

Cred insa ca modul cel mai simplu in care un om poate sa verifice daca este inzestrat pentru o ascensiune spirituala rapida este modul cum iubeste.

Daca un om este incapabil sa uite de el in iubire, atunci nu este pregatit pentru Dumnezeu. Daca un om nu poate sa se daruiasca total in iubire, el nu se va putea dobandi succesul pe calea spirituala. Daca un om nu este capabil sa sacrifice totul pentru iubire, atunci el se va impiedica in drumul catre Dumnezeu. Daca un om nu este sincer si onest in iubire, el nu se va putea ruga (si comunica sufleteste direct) catre Dumnezeu. Daca un om nu este cuprins total de fericirea iubirii care ii transporta sufletul intr-o lume paradisiaca, atunci el nu-l va putea nici macar intui si aprecia pe Dumnezeu. Daca un om nu are incredere totala in iubire, atunci el nu va putea avea credinta in Dumnezeu.

Spune-mi cum iubesti, ca sa-ti spun cine esti. smile.gif

Ca si iubirea, relatia dintre om si Dumnezeu nu are nevoie de cuvinte multe. Ca si iubirea, relatia dintre om si Dumnezeu nu este pentru a fi strigata pe strazi. Nu poate fi masurata, nu poate fi demonstrata, nu are importanta decat pentru cel care o traieste. Iar cel care o traieste, desi exterior nu are nimic, in interior are Totul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu