Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 21 iunie 2007

Compania Bayer a vandut produse antihemofilice infectate cu HIV

Niciun comentariu :
Compania Bayer a vandut cu buna stiinta in anii '80 produse antihemofilice Factor VIII infectate cu HIV, virusul care produce SIDA, in tari precum: Spania, Franta, Hong Kong, Taiwan, Argentina, Indonezia, Japonia, Malaezia si Singapore. Documentele oficiale descoperite dezvaluie faptul ca aceasta actiune s-a produs cu stiinta si complicitatea autoritatilor SUA, a Administratiei pentru Alimentatie si Medicamente (FDA), dupa ce aceasta a interzis distribuirea medicamentului in SUA, datorita cazurilor de infectare cu HIV aparute.
In urma folosirii produsului au fost constatate mii de infectii, in tarile in care a fost vandut produsul, in special in randul copiilor. In ciuda acestui fapt nici un oficial guvernamental sau al companiei Bayer nu a fost anchetat in SUA in acest caz. Detalii la: http://www.cbsnews.com/stories/2003/05/22/health/main555154.shtml


Stirea despre comercializarea produsului Bayer infectat cu HIV la televiziunea americana NBC

Alte articole in legatura cu acest subiect:
Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004]
DEZVĂLUIRI ULTRAZGUDUITOARE referitoare la planurile francmasoneriei mondiale
Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială
Virusul maladiei SIDA a fost fabricat în laboratoarele americane

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu